Inget Barca-besked ännu

Stefan Ilics namn fanns på mångas läppar på Ymorvallen och i stort gjorde han en mycket bra match. Ständigt uppvaktad men ändå kunde han fördela mängder av fina bollar till lagkamraterna.
Sport • Publicerad 13 augusti 2009
Stefan Ilic var tillbaka bland kompisarna i Pelister och tillhörde planens bästa spelare i lokalderbyt på Ymorvallen.
Stefan Ilic var tillbaka bland kompisarna i Pelister och tillhörde planens bästa spelare i lokalderbyt på Ymorvallen.Foto: 

TRELLEBORG. – Det kändes bra att vara tillbaka här och det är alltid kul att spela med kompisarna, menade Stefan direkt efteråt.

Stefan hade fått en ganska fri roll på mittplan, det hade tränaren Anders Palmér – som var i London för arbetsgivaren MFF:s räkning – meddelat Håkan Zejnilagic & Co i ledningen. Ett och annat eget ryck framåt fick man också se men när det gäller en och annan frispark, lyckades väl inte Stefan så väl.

– Jag kan inte kommentera läget med Barca men Djoko vet kanske lite mer, avrundade Stefan innan han lämnade planen.

Djoko Korlevski i Pelisterstyrelsen är den som hållit i kontakten med Spanien men även han väntar ett besked från agenten i fråga.

– Jag vet inget i nuläget men vi väntar på besked antingen i dag eller under torsdagen, låter Djoko meddela.

Filip Kosovac – som ledsagade Stefan med bland annat tolkning under dagarna i Barcelona – kan lämna följande besked senare i går kväll:

– Vad jag vet sitter man just nu i Barcas ungdomsledning och diskuterar bland annat Stefans kvaliteter. Den gamle storspelaren Sergi var tränare för det yngre ungdomslag som Stefan tränade med under andra delen av veckan och han gav beröm hela tiden och verkade väldigt nöjd och han är en av dem som tar beslutet.

Filip berättar att det dykt upp ytterligare tre spanska klubbar som visat intresse och anledningen är den uppmärksamhet alla unga spelare får – som besökt Barca som talanger.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.