Annons

Ingen Justice mot Djurgården

TFF:s nigerianska nyförvärv Justice Christopher missar matchen mot Djurgården. Orsaken är att Svenska fotbollsförbundet inte fått alla papper från sin bulgariska motsvarighet.
Sport • Publicerad 5 april 2004

- Det här är åt helvete, säger en mycket besviken Lars Ankarberg, kanslichef hos TFF. Bakgrunden är att Justice Christopher före flytten till Trelleborg representerade den bulgariska klubben Levski Sofia. För att få tillstånd att spela i Sverige behövde Svenska fotbollsförbundet få in en handling från det bulgariska förbundet som visade att Levski Sofia och Christopher Justice reglerat sina mellanhavanden. Under måndagen försökte klubben förgäves få det bulgariska fotbollsförbundet att skicka över handlingen, utan att lyckas. - Handlingen ligger klar i Bulgarien men måste undertecknas av deras generalsekreterare. Och han är tydligen ute och kör bil och går inte att få tag på, säger Lars Ankarberg. Vitali Gussev ersätter Justice Christopher i TFF-truppen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons