Annons

Ingen Jesper Ljung till Trelleborg

Trelleborgs FF har haft siktet inställt på Jesper Ljung. På onsdagen blev det klart - den förre Landskronaspelaren valde Häcken.
Sport • Publicerad 3 december 2003

- Häcken måste ha lagt ett ruskigt bra bud, säger Jonas Brorsson sedan det på onsdagen blev klart att Jesper Ljung väljer att flytta till Göteborg istället för Trelleborg. - Det var helhetsgrejen som avgjorde, säger Jesper själv. Jag känner tränaren (Jörgen Lennartsson) sedan tiden i Helsingborg och klubben gör en intressant satsning för att nå allsvenskan. Hur nära var du att skriva på för TFF? - Vi har fört diskussioner och jag var nere och hälsade på hos klubben. Det var mycket vägande för och tillbaka men sedan ville jag bestämma mig och då blev det Häcken, säger Jesper Ljung som skrivit på ett tvåårskontrakt. För TFF:s del fortsätter därför jakten på en mittfältare. - Det är vid sådana här tillfällen som man undrar om vi varit för snåla. Men svaret är nej. Det är lätt att hamna i fällan, vi kan inte erbjuda vilka löner som helst, säger Jonas Brorsson.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons