Annons

Ingen forward synes än

TFF:s jakt efter en ny forward är alltjämt resultatlös. Det finns heller inte någon i sikte. "Just nu har vi ingen på listan", säger klubbdirektör Lasse Larsson.
Sport • Publicerad 22 juni 2007

TFF fortsätter jakten efter en anfallare. Klubben vill öka konkurrensen och hitta den perfekte partnern till Michael Mensah på topp.

Men jakten är hittills resultatlös. Senast var det Marcus Pode som TFF gick bet på. MFF:s U21-anfallare valde spel danska Nordsjälland.

Annons

– Styrelsen var helt överens om att vi skulle försöka köpa loss Pode, men själv ville han utomlands, säger Lasse Larsson.

En annan anfallstalang i svensk fotboll är Elfsborgs Joakim Sjöhage.

Enligt medieuppgifter skulle Sjöhage vara aktuell för en utlåning.

– Vi har inte hört oss för och kommer inte lägga någon energi på det heller. Elfsborg kommer inte släppa någon nu när de går in i Champions League-kval, säger Lasse Larsson. TFF har tidigare gjort klart att det inte kommer bli någon provspelare på Vångavallen under sommaren.

Därmed kan det bli svårt att värva någon utländsk spelare.

– Vi får in många tips, men det kan handla om spelare från länder som Haiti och Tanzania och spelare som vi inte alls känner till, säger Lasse Larsson.

Hur ser det ut på den svenska marknaden vad gäller spelare i lägre divisioner?

– För de allra flesta av dem känner jag att de befinner sig på en nivå som är max för dem. Det finns undantag, men det kommer troligen bli huggsexa om dem.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons