Annons

Ingen fara med Zanotti

Sport • Publicerad 26 mars 2007
Johan Zanotti segnade ner under matchen mot Sävehof men är på benen igen. Beredd att leda sitt IFK-lag i ödesmatchen mot Sävehof borta på torsdag. @08 Bildbyline:Bild: Tomas Nyberg
Johan Zanotti segnade ner under matchen mot Sävehof men är på benen igen. Beredd att leda sitt IFK-lag i ödesmatchen mot Sävehof borta på torsdag. @08 Bildbyline:Bild: Tomas NybergFoto: 

– Jag var inne och skiktröntgades under lördagen och man fann tack och lov inget. Det var helt tomt. Förmodligen var det stress som förorsakade kollapsen och jag får väl ta det lite lugnare, menar Johan dagen efter.

Han vilade från presskonferensen direkt efter matchen mot Sävehof men är nu beredd att analysera. Matchen slutade ju 30– 31 efter förlängning och 24– 24 vid full tid:

Annons

– Sorgligt att det blev som det blev. Verkligen tillfälligheter som avggjorde och jag tycker att vi gick för seger ordentligt.

Frikastmålet i slutsekunderna och där bollen går genom IFK-muren av försvarare är olyckligt i sig. För Johan var det dock tidigare matchen egentligen avgjordes:

– Ja, vi faller lite på eget grepp vid ledning med 22– 18 och åtta minuter kvar. Då tar Sävehof time out och går över till 3– 3-spel. Vi har haft olika rörelser i stort men här hade vi ingen lösning. Det får jag ta på mig.

Johan menar att man fortfarande har chansen men att det handlat om en helt annan match i Partille härnäst. Om man vunnit hemma.

– Helt klart men vi har ju ännu en gång visat att vi kan hota.

Nu gäller vinna eller försvinna på torsdag och Johan lider med publiken i Trelleborg. Om man nu inte får fler hemmamatcher att njuta av:

– Publiken hemma är helt fantastisk och tillsammans med spelarna gör de en helt heroisk insats!

Sigge Hansson

IFK-tränaren Johan Zanotti segnade ner på golvet under matchen mot Sävehof men ingen fara. Johan är på benen igen.
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons