Annons

Inga dubbla roller för "Mini"

I dag spelar Stavsten sin näst sista match för säsongen. Mot Eslöv borta. Klubbens ordförande Eje Wilör meddelar att det blir ett par förändringar jämfört med förlustmatchen senast mot Uddevalla. - "Mini" är lagets tränare och han spelar inte längre.
Sport • Publicerad 21 mars 2004

Efter Uddevallamatchen hade Eje synpunkter på att Christian "Mini" Åkerman spelade under delar av matchen, istället för att koncentrera sig på att coacha laget. - Jag vet att han gör det av gott hjärta men vi hade ett möte där jag förklarade att om han vill spela så får han låta någon annan ta över coachingen. Mini hade förståelse för de synpunkterna och han har bestämt sig för att själv leda laget - från bänken. Hur blir det nästa säsong? - Jag hoppas vi ska komma överens om en fortsättning i någon form. Jag har lite tankar gällande coachingen men jag tycker att Mini har gjort bra ifrån sig. Den här säsongen har inte förutsättningarna varit de bästa med nyförvärv som kommit in och sedan skadat sig omgående. Eje Wilör hoppas kunna satsa nästa säsong, inte bara på bänken. Han säger att två vänsterhänta skytttar står på önskelistan, men han vill också spetsa till målvaktsuppställningen. Men först väntar avslutningen av årets säsong och närmast Eslöv. - Vi kommer vinna rätt så klart i och med att JP (Jonas Persson) är tillbaka i laget. Tyvärr kommer vi vinna, det är synd för skånsk handboll. Eslöv hade behövts i ettan och det är roligare att åka till Eslöv än till Uddevalla.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons