Annons

Inga ben brutna på Fredrik Persson

I söndags bars han ut på bår och i går var han fortfarande oförmögen att stödja på benet men oavsett – skadan var inte av den art man först befarade.
Sport • Publicerad 13 juni 2006
Fredrik "Fritz" Persson får fortfarande förlita sig till kryckor, när han ska fram men det är ändå inte omöjligt att han kan stå för TFF igen redan på söndag mot Åtvidaberg. Skadan var inte av den svårighetsgrad man först befarade. @08 Bildbyline:Bild: Claes Nyberg
Fredrik "Fritz" Persson får fortfarande förlita sig till kryckor, när han ska fram men det är ändå inte omöjligt att han kan stå för TFF igen redan på söndag mot Åtvidaberg. Skadan var inte av den svårighetsgrad man först befarade. @08 Bildbyline:Bild: Claes NybergFoto: 
Niclas Jepsson gjorde ett riktigt "Shaaban -inhopp" mot Falkenberg och han är redo även mot Åtvidaberg, om det behövs. @08 Bildbyline:Bild: Claes Nyberg
Niclas Jepsson gjorde ett riktigt "Shaaban -inhopp" mot Falkenberg och han är redo även mot Åtvidaberg, om det behövs. @08 Bildbyline:Bild: Claes NybergFoto: 

– Nej, han är röntgad i dag och inget är brutet utan det handlar om en blödning i mjukdelarna. Eventeullt är det ett ledband som fått en smäll, förklarar Peter Malmgren och Peter Andersson nästan i kör under måndagsträningen.

Malmgren är senast i raden TFF-läkare och Andersson är ansvarig sjukgymnast.

Annons

– Det är viktigt att han kommer igång och kan gå på benet men sedan ska det inte behöva ta någon längre tid att vara tillbaka. Det handlar också mycket om var smärtgränsen ligger, tillägger duon.

Nästa TFF-match är Åtvidaberg borta på söndag och det skulle, så klart, vara bonus för Conny Karlsson & Co, även om Niclas Jepsson ju gick in och tog för sig i söndags, om Fredrik kan stå.

I går var Niclas halvt ledig vilket innebar att Jan Ericsson inte hade målvaktsträning med honom. Istället lattjade han tillsammans med utespelarna och verkar ha tagit inhoppet mot Falkenberg med ro.

– Min mobil är sönder så det är inte så många som fått tag i mig, inleder Niclas efter träningspasset och fortsätter:

– Det är skönt att det inte var så allvarligt med "Fritz". Jag tycker ärligt synd om honom med tanke på den form han är inne i. Det är omöjligt att säga redan, om jag ska stå på söndag.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons