Annons

Inför: TFF-BP

Två lag med 4-3-3-system möts på söndagen på Vångavallen. TFF-tränarna har haft ett angenämt problem i och med konkurrensen på mittfältet och jämfört med de senaste matcherna får Kenneth Gustavsson kliva åt sidan till förmån för Johan Laursen.
Sport • Publicerad 24 maj 2003

- Johan har varit het de senaste veckorna och det var bara en tidsfråga innan han skulle ta en plats, säger Ulf Larsson om förändringen. TFF har idel segrar på hemmaplan, BP har tre bortakryss. - Vi har liknande spelsystem men de har spets framåt i anfallet, vi spets bakåt. Ibland går BP tillbaka, spelar lågt försvarsspel och fem man på mitten. Det är en styrka de har, men vi kör vårt race, säger Ulf Larsson. Förhoppningen är att TFF ska styra matchen och tvinga hem BP. Då gäller det för anfallarna att löpa mycket och löpa rätt, något som inte fungerat riktigt under de senaste matcherna. - Vi vet att vi har bra anfallsspel i grunden och under veckan har det sett bra ut, det är fräscha spelare som kommer till spel. TFF:s lag: Fredrik Persson-Mattias Kronvall, Thomas Magnusson, Peter Abelsson Patrik Svensson-Jens Sloth, Eric Fischbein, Johan Laursen-Mats Lilienberg, Jonas Nilsson, Kristian Haynes Bänken: Björn Levin, Yousef Fakhro, Kenneth Gustavsson, Fredrik Nilsson Vitali Gussev BP:s lag: Kristoffer Björklund-Jon Persson, Nicklas Carlsson, Pontus Segerström, Mattias Lundsröm-Andreas Bild, Johnny Gustafsson, Mattias Johansson- Jerry Månsson, Olof Guterstam, Michael Allyn Bänken: Marcus Hellqvist, Mikael Nordh, Göran Lundqvist, Martin Ekström, Klas Henriksson

Lasse Bryggare lasse.bryggare@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons