Annons

Inför TA-cupen

I helgen fortsätter TA-cupen med gruppspel i Söderslättshallen både lördag och söndag. Inför lördagens gruppspel tar vi pulsen på Stavstens nye tränare, Jimmi Olsson.
Sport • Publicerad 2 december 2004

Tränar ni fortfarande?

– Ja, vi tränar ute en gång i veckan och det har vi gjort under hela november, samtidigt som vi tränat några gånger inomhus. Det har handlat om strötimmar i Söderslättshallen under fredagskvällar och tidiga lördagsmorgnar. Vi kommer att träna ytterligare två veckor, innan vi tar julledigt.

Annons

Har ni några nya spelare?

– Markus Jönsson, Skanör/Falsterbo, har skrivit på och vi hoppas att han kan göra debut i TA-cupen. Sedan har vi några ytterligare som tränar med oss och bland annat några unga från TFF som vi förhoppningsvis kan knyta till oss.

Ni har tappat Patrik Lindberg till IFK – har ni tappat ytterligare spelare?

– Nej, och vi har ju också fyllt tomrummet efter Patrik med just Markus som stopper.

Satsar ni på TA-cupen?

– Vi kan tyvärr inte ställa upp med bästa laget, eftersom några är sjuka och andra har lämnat återbud av andra skäl men vi ska göra vad vi kan.

Vilket lag blir svårast i gruppspelet, där ni möter Höllviken, Skanör/Falsterbo, Skegrie och Pelister?

– Höllviken och Skanör blir, så klart, svåra men utländska lag brukar vara skickliga inomhus och Pelister har ju spelat bra i stort i år, så det kan bli tufft nog. Samtidigt gick ju Stavsten till final mot TFF i fjor.

Vilket lag vinner TA-cupen?

– Lite tråkigt att säga TFF men så blir det väl men man kan hoppas på en mindre klubb.

Annons

Lycka till!

– Tack!

Utfrågare: Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons