Annons

IFK:s kapten missar derbyt

En knäskada stoppar Denis Bahtijarevic från spel i elitseriederbyt mot H43. "Det gör för ont. Det är bara vila som gäller", sa IFK:s lagkapten när han följde tisdagsträningen från bänken.
Sport • Publicerad 31 oktober 2007

Den 36-årige högersexan missade även den senaste matchen, borta mot Hammarby.

– Jag drog på mig knäskadan redan inför hemmamatchen mot Guif, sedan ramlade jag mot Ystad och då förvärrades det. Jag har inte tränat sedan YIF-matchen.

Annons

IFK Trelleborg har en förlustrad på sex raka. Bahtijarevics råd att komma ur svackan är att bara fokusera på nuet och det som ska göras på planen. – Man ska inte tänka för mycket. Det är upp till tränare och styrelse att sköta den biten. Som spelare ska man koncentrera sig på sitt spel, vara motiverad och koncentrera sig på uppgiften.

Denis Bahtijarevic är en av fyra IFK:are som missar matchen mot H43 på grund av skador och sjukdomar.

Det har varit mycket av den varan.

– Klart att det märks, men det har varit för mycket diskussioner kring det vi inte har. Vi måste fokusera på det vi har i stället, påpekade sportchefen Patric Sandblom.

– Utan Denis och Andreas Nilsson har vi ändå sex-sju riktigt bra elitseriespelare, fortsatte han. 17-årige mittsexan Andreas Nilsson brinner av handbollslust, men en mag-åkomma stoppar honom från spel.

– Det känns som om jag har magknip. Vissa dagar känner jag inget, då är jag bara lite slöare än vanligt. Jag har tagit tester och får svar om några veckor, berättade Andreas Nilsson innan tisdagens träning i Södan.

Björn Gustavsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons