Annons

IFK värvar sparsamt

Handbollen befinner sig mitt uppe i "silly season", den tid på året när kontraktslösa spelare åker runt och visar upp sig i olika klubbar.
Sport • Publicerad 27 maj 2002

IFK Trelleborg, som fick en kanonstart i division två i höstas men sedan gick in i väggen när man drabbades av skador, tänker förstärka med ett par, tre spelare, men är annars försiktiga med värvarhåven. - Vi har en bra stomme från i fjol som vi tänker bygga vidare på, säger ordföranden Lars Åberg. En duktig rumänsk vänstersexa, som även går att använda på nio meter, har tränat med IFK under våren, men det blev ingen affär. - Det var en för stor potatis för oss. Det skulle helt enkelt bli för dyrt. Vi kan inte lägga så mycket pengar på en spelare, säger Lars Åberg som liksom tränaren Staffan Ekberg prioriterar en duktig linjespelare med bra försvarsegenskaper när man nu tappar Patric Sandblom i defensiven. Inget namn är dock klart i dagsläget.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons