Annons

IFK vann derbyt

När det äntligen var derbydags på Vångavallen blev det också en riktig derbymatch väd namnet.Närgånget och ganska fattigt på målchanser men där IFK till sist kunde dra det längsta strået.
Sport • Publicerad 22 april 2004

Det blev inte helt orättvist Martin Laneryd som slog in 1-0 - med endast drygt två minuter kvar. Martin fick ett perfekt inlägg av Andreas Palmqvist, där bollen gick över hela Stavtensförsvaret och han satte bollen hur säkert som helst bakom duktige Jonas Karlsson i Stavstensmålet. Martin hade något tidigare i matchen varit solo med Jonas och då vann Jonas duellen. Förutom Martin Laneryd var det Bekim Ismajli som oroade Stavstensförsvaret mest men oftast blev attackerna till endast en och annan halvchans. I övrigt var Emanuel Melander och Stefan Takac nyttigast i segerlaget och i Stavsten kretsade det mesta kring Daniel olofsson bakåt och Martin Bengtsson framåt. Jimmi Olsson blev klar från TFF lagom till derbyt men skadade sig på nytt i veckan. Jimmi kunde mycket väl ha blivit en avgörande faktor i Stavstens försök att vinna derbyt. Inte minst med tanke på det myckna spelet kring mittplan. Division 4 Södra IFK Trelleborg-Stavstens IF 1-0 (0-0) Mål: Martin Laneryd Publik: 450

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons