Annons

IFK-ungdomar tar för sig

1-0 (0-0) mot Balkan på Järavallen i lördags följdes av 0-2 (0-0) mot Bunkeflo i Maglarp i går men med facit i hand finns det hopp om en ljusnande IFK-framtid.
Sport • Publicerad 1 april 2002

- Jag är väldigt nöjd med spelarnas inställning, där alla visar ett stort IFK-hjärta. Jag tycker att vi i stort gör en hyfsad match och man skall veta, att Bunkeflo ju köpt nya spelare bara inför årets säsong för säkert dubbelt så mycket som hela vår spelartrupp är värd, sa IFK-tränaren Michele Liuzzi efter matchen. De båda nya och unga målvakterna, Per Lundgren, TFF och Dan Sadé, Skanör/Falsterbo, alternerade mot Balkan och då visade båda upp ett lovande målvaktsspel och båda höll ju då också nollan. I går fick Per - i Dans sjukfrånvaro - spela hela matchen och Per visade prov på fina takter vid flera tillfällen och därför var det extra olyckligt, när de båda Bunkeflomålen kom. - Vi släpper in två olyckliga mål i dag men det är sådant som händer och jag tycker att tiden arbetar för oss. Meysam (Javan) tar ett oerhört ansvar på planen och det är mycket glädjande att se de riktigt unga spelarna ta för sig, fortsatte Michele. 0-1 kom en bit in i den andra halvleken och då på en frispark från 40-talet meter, där bollen blåste över en utrusande Per. 0-2 kom med några minuter kvar och även då föregick en frispark. Per släppte en retur som Andreas Thulin enkelt kunde slå in från nära håll. Bunkeflo storsatsar för att vinna division tre och bäst på planen i går var den tidigare IFK-aren Peter Gierke och en av de mera anonyma var inhoppande Patrik Olsson. Samme Patrik Olsson som i fjol blev väldigt besviken över att inte få ett förnyat TFF-kontrakt... Träningsmatch IFK-Bunkeflo IF 0-2 (0-0)

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons