IFK Trelleborg skrällde och vann

Med siffrorna 23-28 vann gästande IFK mot H43, årets hittills bästa insats. Målvakten Joachim Christensen utmärkte sig med över 20 räddningar.
Sport • Publicerad 3 december 2008
Bild: Rickard Nilsson
Bild: Rickard NilssonFoto:

Det stod 12-12 i paus mellan IFK och H43. Trelleborg ledde största delen av första halvlek, som mest med 7-2.

IFK hade bra försvarspel, speciellt i början av matchen. Även H43 har dock försvarat sig bra. Båda lagen har använt sig av ett utgrupperat försvar. Annars har det varit dåligt tempo i matchen. IFK drog på sig tre utvisningar vilket gjorde att H43 kunde komma ikapp. Men i andra halvlek ryckte IFK direkt. Det starka försvaret blev matchavgörande. IFK ledde hela andra halvlek, som minst med två bollar. Förutom målvakten Joachim Christensen utmärkte sig även Andreas Bamberg med sex mål.