Annons

IFK träningsspelar mot H43 i Lund

På lördagen med matchstart klockan 12.30 i den nya hallen tar H 43 emot IFK på hemmaplan och därmed börjar upptrappningen inför elitseriens omstart den 3 februari För IFK:s del gäller den 4 och då väntar IFK Ystad i Söderslättshallen.
Sport • Publicerad 23 januari 2009

Egentligen skulle IFK ha inlett redan den 29 januari mot IFK Skövde borta. En match som var inplanerad i elitserieprogrammet redan den 29 december.

- Ändringen gör att vi nu kommer att möta danska Ringsted hemma nästa helg, informerar Dragan Brljevic efter fredagsträningen.

Annons

Dragan är därmed tillbaka från VM-äventyret "hemmavid" i Kroatien.

- Jag har fått mycket inspiration med tillbaka efter besöket hemma i Kroatien. Inte bara via VM-matcherna utan ännu mer via en kompis till mig. Han tränare Gorenje - som ligger tvåa i den slovenska ligan - och hans lag låg på träningsläger utanför Split.

För tillfället är IFK lite av en sjukstuga men förhoppningsvis är alla klara för spel inför omstarten.

- Väldigt tråkigt med Kenny och han har verkligen haft otur.

Andreas Nilsson, Denis Bahtijarevic och Sebastian Carlsson tvingades i går avstå träningen på grund av förkylning.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons