Annons

IFK-seger efter härligt spel

IFK Trelleborg tog sista chansen att klara nytt kontrakt. På lördagen bortabesegrades Leikin sedan Meysam Javan avgjort med matchens enda mål.
Sport • Publicerad 24 augusti 2002

IFK presterade en mycket bra fotboll i första halvlek. Chanserna avlöste varandra och efter tjugo minuter lyckades Meysam Javan skjuta bollen i nät i en kontraattack. - Det känns helt underbart. Nu är vi med igen, säger lagkaptenen och dagens matchhjälte. - En underbar laginsats. Det känns så skönt då vi inte hade vunnit på så länge. Första halvlek är den bästa vi spelat i år, fortsätter meysam Javan. I andra halvlek låg Leikin på för ett kvitteringsmål, men trots nervositet bland IFK:arna på och vid sidan av planen klarade laget pärsen. - Vi spelade inte så bra men å andra sidan hade Leikin inte några farligheter, säger Michele Liuzzi, som var strålande lycklig efteråt.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons