Annons

IFK planerar för segerfest

Nu fattas det bara en seger. Sedan är IFK definitivt klart för division ett. "Vi har planerat en fest på söndag", säger Ion Vargalui.
Sport • Publicerad 20 februari 2005

På söndag möter IFK Trelleborg Björnen hemma i Söderslättshallen. Blir det seger där är laget helt klart för division ett " även i teorin.

– Vi har planerat för en fest på söndag, säger Ion Vargalui, chefsinstruktör, och det är nog inte för vågat att göra det.

Annons

Laget har inte varit i riktig förlustfara hittills den här säsongen och mot Eslöv bjöds på ett riktigt formbesked.

IFK satte högsta fart från början och det dröjde inte länge förrän det var punkterat. 23"36 slutade det och 9"18 stod det i paus. – Det var en tuff match i tre, fyra minuter. Vi spelade som ett lag som ligger etta och vill vinna alla matcher, säger Ion som hade en del synpunkter efter förra segermatchen (Kävlinge), bland annat gällande inställningen.

Men efter matchen mot Eslöv var han nöjd.

– Det var en speciell match eftersom vi hade alla friska för första gången, och alla var riktigt bra!

– Vi vann lätt som vanligt och efter första halvlek ledde vi med nio bollar. Första halvlek är kanske den bästa vi spelat den här säsongen.

John Kristensen blev bäste målskytt med sina åtta mål.

Jonas Gustafsson

Handboll Eslöv
Handboll Eslöv
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons