IFK på väg att åka ur

För varje match och varje förlust kommer så klart fakta också närmare - att IFK Trelleborg är på väg att åka ur division två!
Sport • Publicerad 8 september 2002

Nu mötte man Karlskrona AIF på bortaplan och även om det såg bra ut till en början, så blev det till sist som så ofta förr under årets säsong - en hedersam förlust. Denna gång skrevs förlustsiffrorna till 0-2 (0-0). Spelmässigt ägde IFK den första halvleken och man skapade då också flera farliga målchanser och främst var det då Patrik Karlsson som var nära. Ett par bra skott var väldigt nära att resultera men hemmamålvakten Rikard Fransson bidrog i hög grad till det mållösa resultatet i halvtid. Karlskronas 1-0 kom tre minuter in i den andra halvleken på ett skott utifrån av Markus Holst och 2-0 kom tre minuter längre fram och då genom Andreas Gustavsson. Det målet föregicks av en hörna som duktige Dan Sadé boxade ut och där returen slogs in. Div 2 Södra Götaland Karlskrona AIF-IFK 2-0 (0-0) Mål: Markus Holst, Andreas Gustavsson. Publik: 301