Annons

IFK-läget stabiliserat

Den värsta turbulensen har lagt sig beträffande övergångar inom IFK-fotbollen - och som kom igång ganska omedelbart efter serieslutet i höstas och nu ser det till och med ganska stabilt ut.
Sport • Publicerad 10 januari 2003

Nye tränaren Deval Eminovski har kommit igång och sammantaget kommenterar sektionsordföranden, Bo-Lennart Nilsson, läget så här: - Det ser väl ganska stabilt ut för tillfället, där en och annan är och tränar med oss - förutom de som redan skrivit på och Deval är entusiastisk och vill gärna testa så många som möjligt. Vi inledde träningen i tisdags och kör nu vidare inomhus hela januari ut. De nyförvärv som redan skrivit på är: Pontus Jakobsson, TFF, Ismet Guta, BK Ymor, André Asplund, Husie IF, André Hansson, Anderslövs BoIK samt Mounir Fakhro, TFF. Till dessa skall läggas Freddy Borg - som eventuellt återvänder från MFF.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons