IFK i serieledning

Nye IFK-tränaren, danske Viggo Paulsen, verkar redan efter några omgångar ha fått ordning på det pussel av bitar han har att sätta sig in i - av både nya spelare och motståndare i division två.
Sport • Publicerad 19 oktober 2003

Nu imponerade laget i bortamatchen mot erkänt svårspelade Karlskrona och den rättvisa segern skrevs till 31-22 (12-10). Då saknades ändå såväl Stefan Hermann som Johan Antonsen. Stefan var borta på grund av jobbet och Johan var sjuk. - Ja, i dag spelade vi en "go" kamp, inleder Viggo efter matchen och han fortsätter med en analys: - Den första halvleken var mycket jämn men i den andra fanns bara IFK på banan och sammantaget spelar vi en mycket förnuftig kamp. Ett stabilt försvarsspel och ett mycket disciplinerat anfallsspel. Vi bränner inte många chanser och vi tappar knappt en enda boll! Senad Alkic blev bäste IFK-skytt men också bäste skytt sammanlagt - med nio mål och närmast Senad i protokollet - bland IFK-are - kom Pierre Chamizo. Pierre gjorde en av sina bättre matcher i IFK och kom upp i sex fina mål.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.