Annons

IFK hade målfest i Harlösa

IFK Trelleborg vann med 6–0 (3–0) borta mot Harlösa i damfyran. "Bättre och bättre", säger lagkaptenen Sanne Örlegård. Redan på tisdag väntar Pandora hemma.
Sport • Publicerad 1 juni 2009

En tättrio är på väg att utkristalliseras i division fyra: Köpingebro, IFK och Höllviken. Mot Harlösa säkrade IFK segern tidigt. Samspelet mellan Karlinoa Persson på mitten och Madelene Rengbo på topp fungerade utmärkt. I defensiven stängde laget effektivt alla uppspelsvägar på mitten, och när långbollarna hittade igenom var målvakten Felicia Zammal med på noterna.

- Vi spelade som vi ska, genom mitten så att vi hinner få upp mycket folk i boxen, förklarar Sanne Örlegård.

Annons

Höllviken spelade inte bra borta mot Skillinge men vann ändå med 2–0 (1–0). Målfarliga Sofia Landau slog till två gånger om. Hennes målhunger och Alexandra Bjelks målvaktsspel var segeringredienserna på Österlen.

- 70 procent av våra passningar går till en grön spelare. Vi spelar jättedåligt, samtidigt starkt att vinna ändå, säger tränaren Mats Nielsen.

Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons