IFK-are återvänder

Sport • Publicerad 20 november 2004

IFK Trelleborg satsar på hemvändare inför nästa säsong i division fyra-fotbollen och av alla kontakter som hittills tagit har man fått napp i två fall. Det är Magnus Malmberg och Patrik Lindberg som återvänder efter några år i Östra Torp Gif respektive Stavstens IF.

– Vi har dessutom engagerat Mattias Edvardsson som assisterande tränare under Stefan Kristoffersson och så flyttar vi upp tolv juniorer i seniortruppen, förtydligar Bo-Lennart Nilsson, ordförande i fotbollssektionen.

I dagarna har även Västra Ingelstads IS gjort klart med ny tränare och det blir Bengt Månsson som tar över efter Claes Olsson. Bengt har ett förflutet som spelare i Lunds BK och kommer närmast från Dalby Gif. Bengt är även anlitad som instruktör av Skåneboll.

Sigge Hansson

FOTBOLL TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.