Annons

IFK åkte på rejäl snyting i genrepet

Ett dåligt genrep sägs båda gott inför premiären. Ord som IFK-tränaren Deval Eminovski tog fasta på efter en svidande förlust med 1-4 mot Arameiska-Syrianska KIF, ett tekniskt division 3-lag från Norsborg.
Sport • Publicerad 16 april 2003

Matchen spelades i Maglarp på onsdagskvällen, och IFK öppnade bäst. Bekim Ismajli på topp hade ett par lägen i inledningen, men redan efter 20 minuter stod det 0-4 och matchen var förstås körd. Det hjälpte inte att IFK:s bäste, Senad Klempic, satte 1-4 före paus. Klempic drog en frispark i muren men tog själv hand om returen - distinkt i mål vid vänster stolprot. Så mycket mera IFK-glädje blev det inte. - Vi tappar moralen och går bort oss helt, säger Eminovski. Det rasade bara på. De senaste veckorna har vi haft en positiv trend och någonstans har vi alla förväntat oss att det skulle fortsätta så. Siffermässigt är det dåligt, men jag känner ändå ingen oro. IFK hade ett andra mål i nätmaskorna, åter igen av Senad Klempic, men det dömdes bort som offside. - Tveksamt, säger Eminovski. Det målet hade kunnat vända matchen. Arameiska var bra. Laget kom i våg efter våg och spelade en teknisk fotboll. Det blev ändå ett långt samtal mellan Deval Eminovski och spelarna efter matchen. - Självklart funderar vi, men vi var helt överens när vi pratat igenom matchen. Vi skäms lite, men tog i hand på att reda ut det här. Seriepremiär blir det på måndag mot Nike, 15.00 på Vångavallen. IFK:s startuppställning: Dan Sadé - Christian Ursu, André Hansson, André Asplund, André Grönberg - Christian Andersson, Martin Grujo, Peter Sesay, Senad Klempic - Bekim Ismajli, Mounir Fakhro.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons