Annons

Hyfsad inledning för Veronica

Det blev en klart godkänd inledning för Veronica Augustsson, Trelleborgs BTK, när SM i Sundsvall drog igång under fredagen. Det gällde då mixed och dubbelspel, där singelspelet drar igång först under lördagsförmiddagen.
Sport • Publicerad 1 mars 2002

I mixed spelade Veronica tillsammans med MFF-aren Sam Oddsheden och paret vann den första matchen över Spårvägens Johan Pettersson och Veronica Thorsson i en femsetare. Före SM trodde inte Veronica på några större framgångar i mixed och hon fick också ganska rätt, eftersom hon och Sam åkte ut i den andra omgången. Falkenbergsparet Magnus Månsson och Anna Berglund vann här i tre raka set. I dubbelspelet blev det samma matchfacit för Veronica, där hon i par med Emily Ingves - också hon från MFF - vann inledningsmatchen men föll i den andra omgången. Segern kom mot Carin Thorstensson och Sara Rhodin från Ältemark och sedan var det Spårvägens Nina Vakkila och Marie Olsson som gjorde slut på spelet för Veronica och Emily. Damsingeln inleds alltså först i dag och redan i den första omgången väntar här ett nytt tufft motstånd för Veronica Augustsson. Hon möter där sjätteseedade Lena Persson från Riddarens BTK.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons