Annons

Hopp om mer speltid lockar Lindén till IFK

Tre spelare med annan klubbadress var med på gårdagens träning. En av dem var Erik Lindén, 21-årig vänsternia från Ystads IF.
Sport • Publicerad 20 maj 2008

- Jag fick förfrågan från Trelleborg att komma hit. Jag är här och kollar och känner mig för.

Tuff konkurrens på positionen i Ystads IF kan få honom att byta klubb.

Annons

- Jag behöver spela för att utvecklas. Sedan handlar det om andra saker också. Som pendlingen från Ystad, säger Erik Lindén.

Sportchefen Patric Sandblom ser gärna en spelartyp som Erik Lindén i laget. Det är på skyttefronten det behöver förstärkas.

Förutom Ystadspelaren visade division ett-spelarna Maximiliam Jonsson, Djurgården och Daniel Bygdemark, Sikeå ett uppoffrande spel på höger nio respektive linjen. Men IFK Trelleborg behöver högre klass.

- Vi måste få in en på Mirkos position och en allroundnia. Det ska vara spelare som kan gå direkt in i laget, säger Patric Sandblom som kan bekräfta att fjolårets lån från AIK, Niklas Engdahl, har skrivit kontrakt med IFK Trelleborg för kommande säsong.

Sportchefen hoppas också att lagets P90-spelare - Sebastian Carlsson, Robin Carlström och Giorgio Jancevski - kommer att slåss om en plats i elitserielaget.

Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons