Annons

Holter till Höllviken

Sport • Publicerad 28 november 2007

Göran Holter kom en gång som en bomb till BK Näset – med meriter från allsvenskt spel i Norrköping. Nu går Göran vidare och blir assisterande tränare i Höllvikens Gif.

– Göran är lugn och det behövs en sådan ledare bredvid mig, säger Mirre Gimtell med ett leende på läpparna.

Annons

Mirre fortsätter själv som huvudtränare men får förutom Göran Holter ännu en ex-allsvensk vid sin sida. Det handlar om Tommy Hansson som nu lämnar Vellinge och division fyra efter tre säsonger.

– Göran kommer att hålla i trådarna mellan A- och U-laget, medan Tommy kommer att vara länken mellan U- och J-laget, förtydligar Mirre Gimtell.

Mirre informerar även om ett och annat i övrigt gällande läget i Höllvikens Gif:

– Dan Mårtenson är klar för IFK Malmö, Rickard Rosdahl för Lilla Torg och sedan räknar jag med att Patrik Burda till sist kommer att lämna. Han har tränat med FC Porto, Landskrona och Bunkeflo och kommer att träna närmast med TFF den 3 december.

På plussidan – bland spelare – finns ännu så länge mittbacken Martin Pedersen, från Limhamn och målvakten Mattias Henningsson, från Kulladal.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons