Annons

Höllviken fick nöja sig med en pinne

Tåget kan ha gått för Höllvikens Gif i tvåan. Tre poäng sågs som ett måste mot Helsingborgs Södra. I stället blev det bara en poäng. "Lite surt är det", säger Bosse Mårtensson om 2"2-matchen.
Sport • Publicerad 22 augusti 2005

Det blev en märklig match på Höllvikens IP. Under första timmen hände inte mycket, sista halvtimmen hände allt.

Ett par giftiga chanser för hemmalaget brändes av Martin Nordbladh och Thomas Magnusson. Bästa chansen i första halvlek hade Södras Mattias Adelstam, men han missade öppet mål.

Annons

Efter paus tog Gif över men hamnade i underläge i 60:e minuten efter ett långt inkast.

Kaj Andersson och Martin Nordbladh lyckades sedan ge Höllviken övertaget och segern såg ut att vara klar.

Helsingborg tryckte på och Johan Isgren hade friläge till 3"1 men sköt över. Med två minuter kvar blåste domaren för straff efter en tilltrasslad situation där André Hansson fick bollen på armbågen.

– Lite surt är det när man tappar på slutet och vi innan hade chans att avgöra. Samtidigt hade Helsingborg ett skott i ribban med halvminuten kvar, säger tränaren Bosse Mårtensson.

Märkligt är att Höllviken med sin offensiv uppställning inte lyckas skapa bättre tryck. I lördags bestod mittfältet av Meysam Javan, Martin Nordbladh, Michael Hansson och Alexander Nunez.

– Vi vill spela en offensiv fotboll men slarvar bort bollen och får korta anfall. Vi jobbar mycket med anfallsspelet, men det sitter där inte än. Trots vår offensiva uppställning fungerar försvarsspelet bra. Det är två fasta situationer som vi återigen drabbas av, säger Bosse Mårtensson.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons