Annons

Hököpinge hoppar av elitserien

Redan i morgon var det tänkt att "nya" elitserien skulle dra igång men så sent som i går drog sig Hököpinge BK ur och därmed kommer premiären att skjutas upp till slutet av februari.
Sport • Publicerad 15 januari 2009

– Ja, vi fick ta ett beslut under tisdagen och anledningen var egentligen flera. Vi var ganska skeptiska till upplägget där det hela tiden ändrades och plottrades i spelprogrammet och där vi till exempel skulle haft samtliga fem hemmamatcher inom loppet av en dryg vecka, meddelar Kenneth Nordström.

– Den direkta anledningen till avhoppet är dock att vi helt enkelt inte fick tillgång till de brottare vi räknat med. Några har drabbats av olyckliga skador och andra har meddelat att man inte kan vara med av andra orsaker.

Nya elitserien har tillkommit efter att klubbar fått anmäla sitt intresse till förbundet och de klubbar som nu finns med är följande: Arboga, Eslövs AI, BK Ore, Spårvägen och Örgryte.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons