Annons

Hofsö avskriven av TFF

Eskilsminnes anfallare Robin Hofsö, som tidigare provtränat med TFF, är i dagsläget inte aktuell för att ersätta Deniz Hümmet. I stället ser Hofsö ut att hamna hos konkurrenten Jönköpings Södra.
Fotboll • Publicerad 23 januari 2019
Robin Hofsö när han tränade med TFF. Till höger syns Alexander Blomqvist som fortsatt för diskussioner med Gif Sundsvall.
Robin Hofsö när han tränade med TFF. Till höger syns Alexander Blomqvist som fortsatt för diskussioner med Gif Sundsvall.Foto: Tomas Nyberg

Förra veckan öppnades en anfallsplats i TFF:s trupp när Deniz Hümmet såldes till Elfsborg. TFF jagar nu en anfallare. Men Robin Hofsö lär inte bli den som värvas.

– I nuläget är han inte aktuell för oss, säger Peter Swärdh, ny manager i TFF.

Annons

Robin Hofsö gjorde förra året 19 mål för Eskilsminne i division ett. Den siste november tränade han med TFF, som tidigt visade intresse för honom.

– Han var ju här innan jag kom hit. Men i och med att vi skrev kontrakt med André (Reinholdsson från Bromölla) blev Robin inte lika aktuell längre, säger Peter Swärdh.

Nu kan han i stället hamna hos Jönköpings Södra. Anfallaren har nämligen varit och provtränat med klubben, skriver fotbolltransfers.com, och 25-åringen hoppas nu få kontrakt där i stället.

TFF jagar anfallare på annat håll.

– Vi jobbar på annat spår i nuläget. Det finns olika spelare som är aktuella, men det finns inget konkret bestämt just nu, säger Peter Swärdh.

Alexander Blomqvist har ännu inte skrivit på för Gif Sundsvall. Mittbacken tränade med TFF även på onsdagen.

– Det finns inget nytt där ännu. Det pågår en diskussion mellan honom och Sundsvall, säger Peter Swärdh.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons