Annons

Historiskt för Borgen

Sport • Publicerad 16 oktober 2006

– Ja, det var också vår bästa match hittills i allsvenskan och alla i laget spelade väldigt jämnbra, menar sportchefen, Daniel Nilsson.

Rolf Hallberg håller stilen och var bäst med 894, följd av Ulf Linander med 842. Att Borgenspelarna är i form märks inte minst av att ytterligare fyra var över 800.

Annons

– Ja, Leif Nilsson hade 827, Ola Karlsson 816, Martin Malmberg 814 och Emil Wohlin 804, förtydligar Daniel.

Ungefär 100 poäng bättre än tidigare sammanlagt gav 6515 mot Västervikslagets 5913.

Trots segern ligger Borgen kvar på jumboplatsen i grupp D och på lördag väntar nya svåra matcher. Då möter man två topplag i A-gruppen av sydallsvenskan:

– Vi åker på en långresa, där vi möter Jokers B-lag i Göteborg klockan 11. Sedan åker vi buss till Åmål – 22 mil norrut – för en andra match, klockan 15.30. Åmål har bara fyra banor vilket gör att matchen där är slut först fram på kvällen, cirka 19.30, avrundar Daniel Nilsson.

FOTNOT: Jokers A-lag ligger i mitten av elitserien.

Sigge Hansson

BK Borgen tog en historisk seger i allsvenskan, när man vann över gästande BK Flax, från Västervik. Det är första segern för trelleborgarna i allsvens
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons