Annons

Hetast & Kallast

TA-sporten tar tempen på sportvärlden och på veckans "Hetast&Kallast" toppar Trelleborgs Bordtennisklubb som i förra veckan tog första segern någonsin i elitserien.
Sport • Publicerad 16 december 2003

Trelleborgs Bordtennisklubbs damer tog klubbens första seger någonsin i elitserien när Lyckeby besegrades med 6-2 på bortaplan i onsdags. Men det allra bästa är att det kommer fler segrar, det vågar veckans H&K-redaktör lova. Veronica Mattiasson kunde inte göra sig själv rättvisa mot Lyckeby (sjuk), men är förhoppningsvis snart tillbaka, och systern Angelica Augustsson ligger inte på latsidan efter barnafödande och redan i januari beräknas hon vara tillbaka i laget. Räkna med TBTK 2004. Krajnc har krattat Armand Krajnc har krattat manegen - åt sig själv. Det kanske inte var någon slagbjörn (Andy Liebing, Tyskland) han sopade ringen med i lördags men man kan inte mer än vinna och Armand Krajnc var, av rapporterna att döma, omutlig. Och efter ytterligare träning i Höllviken i vinter finns chansen att världsmästaren, svårboxade Sven Ottke, åker på sitt livs propp senare i vår. Supertalangen Lina En svensk konståkerska som är att räkna med internationellt. Det låter ju inte riktigt klokt. Men efter helgens andraplats i juniorernas GP-final verkar det finnas anledning att hysa försiktiga förhoppningar på 15-åriga Lina Johansson från Malmö. Redan behärskar hon hopp man inte trodde fanns och skulle hon fortsätta att utvecklas i den här takten ska världens konståkningspublik få se på fa.. riktigt fina hopp i OS i Turin 2006. Häcken full - med pengar Kim Källström är klar för franska ligalaget Rennes och det är nog bra både för Kim och Rennes men frågan är om det inte är allra bäst för Häcken, klubben Kim Källström lämnade då han gick till Djurgården inför säsongen 2002. Av de 17,9 miljoner Rennes betalar för Källström går 16 miljoner rakt in på Häckens konto. Går det inte att skicka ner Åke Nilsson (ordförande i Häcken) till Bryssel för att representera Sverige nästa gång det ska förhandlas om nåt EU-fördrag? Det skulle kännas tryggt. Handbollsintresset i Trelleborg Det går inte att klanka ner på de 113 åskådare som har för vana att betala för att se Stavsten i Söderslättshallen, tvärtom(!), men var är alla andra trelleborgare som är intresserade av handboll? Kollar in resultatet på text-tv? Eller är handbollsintresset i Trelleborg så litet som Stavstens hemmasnitt skvallrar om att det är?

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons