Annons

Herrarna gjorde som damerna

Det är väl inte omöjligt att HBK-herrarna blev inspirerade av den kämpainsats som gav damerna segern mot Kärra tidigare under lördagseftermiddagen och det blev full fart redan från början mot topplaget Vinslöv.
Sport • Publicerad 9 november 2013

Efter 19-17 i pausen vann HBK med 39-37 och även om segern var baserad på en grym laginsats, så fanns det individuella prestationer som kom att avgöra. 14-målskytten Fredrik Zanders är givetvis en och Danni Glans-Mitkovskis en annan. Danni gjorde åtta mål precis som Simon Skuthälla och oavsett antal mål, så var ändå just Simon den store dirigenten och det spelade ingen roll att Vinslöv puktmarkerade honom under mestadelen av andra halvlek - hBK-virtuosen gjorde lite som han ville.

– I dag visade vi verkligen vilja och det avgjorde, menade spelande tränaren, Jens Eriksson, kort innan jubeldansen tillsammans med laget.

Läs mer om matchen i måndagens pappers- eller .

Taner Caliskan
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons