Henrik Reiz gör comeback

IFK har bäddat väl inför fortsättningen i division två-handbollen - efter hemmasgern över Bromölla i serieomstarten efter juluppehållet. Till den viktiga segern över en av huvudkonkurrenterna gällande en topplacering skall nu läggas en efterlängtad comeback för Henrik Reiz.
Sport • Publicerad 10 januari 2003

Kaptenen och försvarsklippan Henrik har tvingats till ett längre ofrivilligt uppehåll efter en svårartad infektion och som Allehanda tidigare ställt i fokus. Kortfattat handlar det om en enkel sårskada som infekterade så illa att infektionen spred sig via blodet och satte sig i första hand i ryggen. Infektionen har gjort att Henrik har missat hela säsongen så här långt. - Henrik har tränat bra efter julhelgen och jag ser det i första hand som en uppmuntran i hans återuppbyggnad - att låta honom vara med mot Kalmar. I första hand på bänken som fjortonde man men med möjligheten att hoppa in och man måste ha klart för sig att Henrik så klart är väldigt ringrostig, förklarar tränaren Staffan Ekberg.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.