Annons

Helgens småklubbsfotboll

Det börjar klarna på sina håll lokalt inom småklubbsfotbollen, när det gäller serietoppen. Västra Ingelstad i division sex ligger allra bäst till och leder serien med elva poäng.
Sport • Publicerad 17 augusti 2003

I division fem har trion Ymor, Stavsten och Näset etablerat sig som en topptrio och genom 2-1 hemma i Höllviken bidrog Näset också till att koppla bort Östra Torp från den absoluta toppen. Längst ner överraskar Gylle positivt och vann nu derbyt mot Minnesberg med 4-2. Henrik Jörgensen stod där för tre av segermålen. Skansen besegrade Behar med 8-2 (2-2) och det mest anmärkningsvärda här är sexmålsskytten Kristoffer Ekström! Skanör och Vellinge står för fina insatser i division fyra och nu vann Skanör borta mot Oxie med 2-1 (2-1) och ligger nu endast tre poäng efter Svedala som serieledare. Vellinge vann i Rydsgård med 3-1 (3-0 och är inte långt från ett nytt ordnat kontrakt.

Carl Lindwall sporten.ta@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons