Annons

HBK sist i tabellen

Trelleborgs HBK faller fritt i allsvenskan. Jumbomötet mot Eslöv slutade med förlust, 23-29. – Vi hade ingen motivation, säger Senad Alkic.
Sport • Publicerad 17 mars 2012

Matchen var lagets femte raka förlust. Och inför mötet hade laget pratat om att man åtminstone inte skulle bli sist i tabellen.

– De spelade på hemmaplan och ville vinna mer än vi. Det var svårt att ge allt, säger Senad Alkic.

Annons

Enligt Alkic fick spelarna beskedet under torsdagskvällen att de fick ta sig till Eslöv för egen maskin. Kanske var det droppen.

– Det är många av spelarna som inte ens har körkort, säger Senad Alkic.

– Jag har faktiskt inte upplevt så här dålig organisation i någon av klubbarna jag varit i, säger han.

Ingenting har stämt under säsongen enligt Alkic.

– Jag trodde att det skulle bli ett lyft när man slog ihop klubbarna. Men det finns ingen klubb- och lagkänsla. Ingen verkar ha någon aning om något alls i klubben. Ingen pratar med varandra. Det är allt för mycket som inte har stämt och spelarna har inte trivts. Visst har vi spelare varit för dåliga men det är mycket annat som varit för dåligt också.

– Jag hoppas att det blir bättre nästa år oavsett om jag stannar eller inte. Trelleborg behöver en bra handbollsklubb. Nytt folk behövs. Klubben behöver fler folk som verkligen lever för handboll, säger Senad Alkic.

Martin Falkenby
Christian Abrahamsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons