Annons

Haynes: "Tycker vi är bättre än dem"

TFF är fortfarande obesegrat på hemmaplan och har fortfarande inte förlorat sedan Kristian Haynes kom in i laget.Oavgjort var emellertid inte vad lagkaptenen ville ha.
Fotboll • Publicerad 29 maj 2016

– Jag ville vinna i dag, jag tycker vi är klart bättre än dem. Men det blir en jobbig match när vi hamnar i underläge, sa TFF:aren.

Som vanligt bidrog Haynes med mycket energi på det centrala mittfältet.

Annons

– Det var kanske inte samma tåga som innan. Gais står för mycket energi, men jag tycker prestationen står sig rätt bra när man summerar.

Efter Brorssons kvitteringsmål gick TFF för segern, men det var Gais som skapade två farliga lägen på tilläggstid.

– Rätt ändå att gå för det här hemma. Vi har hemmaplan, trean ska vi ha. För många ettor gör inte så stor skillnad för oss, sa Kristian Haynes.

TFF åkte på fyra varningar. En av dem, Magnus Anderssons, innebär att han är avstängd nästa match mot Sirius.

– Jag tycker det är konstigt att vi fick alla fyra varningar i matchen. Bara en reflektion, sa TFF-tränaren Patrick Winqvist.

Är du nöjd med en poäng?

– Jag är aldrig nöjd med en poäng, men jag accepterar det med tanke på utgångsläget. Gais försvarar sig bra och vi har det jobbigt. Med lite flyt kan vi ta tre. Vi gör en rejäl upplyftning av det mesta efter paus, sa TFF-tränaren.

Björn Gustavsson

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons