Annons

Hässleholm på dagens TFF-meny

Dubbla matcher mot danska lag på dansk mark följdes av matchen mot IFK Malmö i Anderslöv senast och nu följer TFF upp med matchen mot IFK Hässleholm och kanske är det rätt melodi - att ingjuta ett rejält självförtroende via träningsspel mot ett och annat lag av denna kaliber. Matchen spelas i Anderslöv med avspark klockan 12.
Sport • Publicerad 13 februari 2004

2-0 mot Frem följdes av 0-3 mot FC Köpenhamn men hela 5-0 mot IFK Malmö och sedan Malmömatchen har dessutom Christopher Justin kommit till. - Han får börja spela och därmed få chansen att visa upp sig rejält och det är så klart av stort intresse att se hur länge han håller, menar Ulf Larsson. I målet återfinns Fredrik "Fritz" Persson och det måste kännas skönt för honom att få lugn och ro i den allsvenska uppladdningen. - Det är bra med konkurrens men det får ju vara någon måtta, sa Fritz från sidolinjen i Anderslöv senast, när Rickard Rickardsson och Lee Baxter skiftade om att stå. Fritz sa det dock med glimten i ögat och är själv en av dem som nästan krävt konkurrens om målvaktsplatsen. Comeback gör även Jimmi Olsson på mittfältet och han blir en av dem som spelar närmast Christopher Justin. På andra mittfältsplatsen återfinns Kristian Haynes. Jens Sloth har problem med en blåsa under ena foten och avstår därför spel och saknas gör också Erik Fischbein och Dennis Melander. Erik har vrickat ena foten och Dennis har haft feber i veckan. Patrik Svensson var helt suverän i en forwardsroll mot IFK Malmö och låg då bakom samtliga fem mål. Nu återgår "Patte" till sin backplats till vänster och Ulf förklarar draget så här: - Varken Mats Wejsfelt eller Mike Owusu är ikapp med träningen och när dessutom Dennis Melander saknas - ja, då vill jag ha Patrik där. När det gäller Jimmi tycker jag det är dags att han får chansen att visa upp sig. Ulf Larsson tillbringade fredagseftermiddagen i Köpenhamn där han tittade på FC Köpenhamn-Djurgården och han var imponerad efteråt: - Ja, FCK är stabilt! Djurgården hade inte en chans utan förlorade med klara 1-4. Kim Källström saknas men i grunden är det danskarna som är bra och det kunde mycket väl ha blivit större siffror. Därmed står det ju "lika" mellan TFF och Djurgården så här långt in på säsongen men frågan är - vem har kommit längst i planeringen, när det är dags för allsvensk premiär. IFK Hässleholm står alltså på dagens TFF-meny och om göingarna finns väl inte så mycket att säga - mer än att man fortsätter tillhöra Höllvikens Gif:s seriekonkurrenter. TFF-laget: Fredrik Persson-Mattias Kronvall, Thomas Magnusson, Peter Abelsson, Patrik Svensson-Jimmi Olsson, Christopher Justin, Kristian Haynes-Patrik Redo, Ivo Skiljo samt Mats Lilienberg. Avbytare: Niklas Jeppsson, Yousef Fahkro, Kenneth Gustavsson, Johan Laursen, Andreij Tjunin, Fredrik Nilsson och Vitali Gussev.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons