Annons

Hans önskar möta brorsan

Skegrie BK är kanske största överraskningen i torsdagskvällens slutspel i TA-cupen. Pratar man med en av Skegries viktigaste spelare, Hans Håkansson, ja – då kan det bära långt.
Sport • Publicerad 10 december 2009
Hans Håkansson, här i kamp med duktige Klagstorpsmålvakten Andreas Nilsson, ser fram emot att få möta brorsan Jörgen i slutspelet.
Hans Håkansson, här i kamp med duktige Klagstorpsmålvakten Andreas Nilsson, ser fram emot att få möta brorsan Jörgen i slutspelet.Foto: 

TRELLEBORG. – Djäkligt roligt att det gick vägen men väldigt oväntat och när vi föll mot TFF – efter att ha lett med 2–0 med en och en halv minut kvar – ja, då trodde vi det var kört, inleder Hans.

Han skyller TFF-vändningen till seger med 3–2 på stress bakåt men vill inte vara med om något liknande nu.

Annons

– Vi möter ju Svedala i kvartsfinalen och alla vet att Svedala är ett riktigt, riktigt duktigt inomhus-lag. Kan vi dock bara spela som vi gjorde som bäst i gruppspelet – att låta motståndarna ha mest boll och satsa på kontringar och som vi är riktigt bra på – ja, då kan det gå vägen och vi har också några riktiga vinnarskallar.

Hans saknar brorsan Jörgen och som redan efter någon vecka som ny i FC Trelleborgs division tre-lag hunnit imponera i just TA-cupens gruppspel.

– Klart man saknar honom och alltid kul att ”leka” med honom. Skulle vara riktigt kul om vi möttes längre fram i slutspelet, avrundar Hans Håkansson.

Ett frågetecken finns för Skegrietränaren Roland Johansson och det gäller ersättaren till Filip Bengtsson. Filip bröt nämligen nyckelbenet i gruppspelet.

Björn Gustavsson
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons