GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Handbollsserier i Skåne pausas

Skånes handbollsförbund har beslutat att skjuta upp allt seriespel i Skåne i tre veckor på grund av den ökade spridningen av covid-19.
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Adam Ihse/TT

Den ökade smittspridningen i Skåne börja nu märkas även inom idrotten. I fredags bestämde Skåne ishockeyförbund att pausa seriespelet i en vecka.

På onsdagen meddelar Skånes handbollsförbund att all tävlingsverksamhet i länet pausas i tre veckor, till och med den 17 november. Det innebär att Trelleborg HBK:s herrar i division två och damer i division tre, samt Stavstens IF i herrarnas division tre inte har några matcher de närmaste veckorna.

Förbundets beslut innebär även att alla seniorlag och lag med spelare födda 2004 och tidigare även inte får träna. Yngre lag, födda 2005 och senare, får träna men inte spela matcher.

Läs mer