Annons

Hadzikadunic klar för Rostov

Som TA-sporten berättade i tisdags har Dennis Hadzikadunic varit i Ryssland för att skriva på för Rostov. Nu har den ryska klubben offentliggjort övergången.
Fotboll • Publicerad 13 juli 2018
Dennis Hadzikadunic presentras på den ryska klubbens hemsida. Foto: Skärmdump.
Dennis Hadzikadunic presentras på den ryska klubbens hemsida. Foto: Skärmdump.

Det var bara en fråga när det skulle bli klart. I måndags kom uppgifter till Fotbolltransfers.com att Dennis Hadzikadunic var på väg till Rostov då Malmö FF och den ryska klubben var överens om en prislapp. På tisdagen kunde TA-sporten avslöja att mittbacken var i Ryssland.

På torsdagskvällen blev övergången officiell, när Dennis Hadzikadunic presenterades på Rostovs hemsida. Han har skrivit på ett femårsavtal med klubben.

Annons

Hadzikadunic har varit i TFF på lån från Malmö FF den här säsongen. Låneavtalet gick ut som denna vecka, men TFF ville förlänga det året ut. Men nu blir det alltså inga mer matcher i TFF för Hadzikadunic.

Han gjorde tio allsvenska matcher för TFF den här säsongen, senast i lördags när det blev 1–4 mot AIK.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons