Annons

Gylle åkte på en äkta femetta

Spelarna i Gylle AIF har visat gott gry under höstens matcher och därmed fanns det förhoppningar om poäng hemma mot Torn från Lund. Nu räckte inte kämpatakterna riktigt till utan lundalaget kunde vinna med 5-1 efter 2-0 i pausen.
Sport • Publicerad 8 september 2002

- Vi räcker ju helt enkelt inte till - så är det bara, förklarade också tränaren Jan-Inge Andersson efter matchen och han har så rätt. Torn fick en spelare utvisad redan i mitten av den första halvleken och vid ställningen 0-2 men inte ens detta räckte alltså för Gylles del. Visserligen reducerade man till 1-2 på en säkert slagen straffspark av Johan Licke - sedan Per Bohlin blivit fälld men längre kom man aldrig målmässigt. Kyrkheddinge-Skansen 6-2 (1-1) Spelarna i Skansen kämpade heroiskt under den första timmen men sedan orkade man inte längre stå emot serieledarna och till sist blev det odiskutabla 6-2. Patrik Lindqvist blev tvåmålsskytt andra matchen i rad och skall så klart ha en extra eloge för detta. Lokomotiv-Skegrie 2-1 (0-0) - Med det laget vi har borde vi springa hem serien men så lätt är det ju inte, menade Skegries Mats Ersson under Ymormatchen i lördags och ack, vad rätt han har. I går blev det nämligen en ny onödig förlust mot inte alls märkvärdiga Lokomotiv i Lund. Jakob Breland gjorde Skegries enda mål. Behar-Linero 2-8 (1-3) Åter igen problem med att få ihop lag för Behars del. Nufick man dock ihop tolv spelare till sist men det räckte så klart inte och Lineros seger var hur rättvis som helst. Admir Islamovic och Dino Softic gjorde tröstmålen.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons