Annons

Grimberg tar över TFF

Anders Grimberg tar över som tränare i TFF. Han ersätter därmed Alf Westerberg som är sjukskriven. Grimberg kommer att leda laget säsongen ut.
Sport • Publicerad 15 juni 2012
Anders Grimberg, här tillsammans med Christian Heinz, under förmiddagens träning.
Anders Grimberg, här tillsammans med Christian Heinz, under förmiddagens träning.Foto: 

– I det läge vi befinner oss är det viktigt att få in en seniortränare med en gedigen erfarenhet av att leda lag på elitnivå, en person som sprider energi och glädje och med erfarenhet av att ta sig ur en sådan besvärlig situation som vi befinner oss i just nu, säger TFF-ordföranden Per-Anders Abrahamsson i ett uttalande på TFF:s hemsida.

Anders Grimberg är 52 år och väl bekant med Trelleborgsfotbollen. Han har varit verksam i TFF både som spelare och tränare och var med att rädda TFF kvar i superettan 2002, i par med Ulf Larsson, även då som ersättare till Alf Westerberg. Året efter var han med att föra TFF till allsvenskan.

Annons

Senaste tränaruppdraget var i Klagshamn 2011 som då vann division två.

Anders Grimberg tar över TFF från och med söndag. Hannu Sirviö återgår då till sin roll som assisterande tränare, men kommer tillsammans med Alexander Tengryd att leda laget mot Falkenberg på lördag.

Sanna Wahanta
Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons