Annons

Grimberg lovar ny offensiv

Full fart framåt! Det är vad som gäller för TFF i mötet med Häcken på Rambergsvallen på söndag, åtminstone om man ska lita på Anders Grimberg, ena hälften av tränarduon i klubben.
Sport • Publicerad 20 september 2002

- Vi ska jaga deras backlinje, vi tror på den här offensiva filosofin. Det lär således bli tre man i anfallet, något man praktiserat med stor framgång i de senaste matcherna. Grimberg vill dock inte avslöja hur den konstellationen kommer att se ut, men det är väl inte särskilt svårt att gissa att Thomas Magnusson återgår till sin gamla position i mittförsvaret när Jörgen Eriksson är avstängd. I så fall skulle det handla om Mats Lilienberg, Kristian Haynes och Vitali Gussev på topp. - Vi tränar lördag förmiddag och först därefter presenterar vi laget, envisas Grimberg.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons