Annons

Göran Holm till attack mot sponsor

Ordföranden i Falsterbo Horse Shows organisationskommitté Göran Holm, tillika kommunalråd i Vellinge, är förbannad på den sydkoreanska elektronikjätten Samsung som sponsrar hoppningens superliga.
Sport • Publicerad 13 juli 2003

Bakgrunden är att det inte delas ut några superligapoäng i Falsterbo och att det heller inte kommer att göras det under överskådlig framtid, som det ser ut just nu. Holm menar att superligastatus finns i de länder där det säljs mycket mobiltelefoner av märket Samsung och inte där det borde finnas om sportsliga hänsyn togs, läs: I Falsterbo. Sverige är enda nation i superligan som inte arrangerar någon deltävling i densamma. - Det här är enda smolken i glädjebägaren, annars har det varit en fantastisk vecka, säger Göran Holm. Han berättar också att Falsterboorganisationen har stämt Samsung till idrottens internationella skiljenämnd. - Jag trodde jag varit med om allt konstigt under mina 36 år i politiken men tydligen inte. Men vi ska nog klå de här Falsterbohatarna, rasar Holm som förvånas över Samsungs agerande som han menar bär krasst ekonomiska förtecken. Holm passade även på att ge Vägverket en snyting. Inom Falsterbo Horse Show vill man ha en trefilig väg från och till Falsterbo, en väg där mittfilen på förmiddagen går i riktning tävlingsarenan och på eftermiddagen i motsatt riktning. - I hela Europa har man sådana vägar men på Vägverket tycker man att svenskarna är för dumma för att klara det.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons