Annons

Gogo: "Känns som en jätteonödig förlust"

Precis innan avfärden till Stockholm nåddes tränare Dragan Brljevic av beskedet att förstemålvakten Joachim Christensen insjuknat i förkylning.
Sport • Publicerad 19 december 2008

Nyheten öppnade för Gogos första match från start i elitserien. "Det var nervöst innan", erkände 18-årige Giorgio Jancevski.

Tidigare har det blivit några träningsmatcher från start och ett par inhopp i elitserien. Nu hamnade målvakten Giorgio Jancevski plötsligt i hetluften i en riktigt viktig bottenmatch på bortaplan.

Annons

– Jag fick reda på det i morse. Först var det nervöst, men sedan laddade jag bara, sade huvudpersonen själv. Och debutanten behöver knappast be om ursäkt för sin insats. Förlusten till trots svarade Jancevski för en klart godkänd insats.

– Det känns som att jag är nöjd med matchen, men samtidigt var det ett par bollar jag skulle tagit, sade han självkritiskt.

Tränare Dragan Brljevic var imponerad av sin målvakt.

– Första halvlek är han riktigt bra, men sedan orkar han inte riktigt 60 minuter. Killen är trots allt bara 18 år.

Liksom alla andra IFK:are var "Gogo" missnöjd med matchen.

– Tumba är i och för sig ett ganska skickligt lag, men vi hade chansen att stänga matchen. Det känns som en jätteonödig förlust, sade Jancevski.

Axel Pileby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons