Annons

Gif tappade två poäng

Sport • Publicerad 5 juni 2006

Det är "dyrt" att spela oavgjort med dagens poängsystem och i lördags förlorade Höllvikens Gif två poäng, trots att man spelade 2– 2 (0– 1) hemma mot Laholm.

Under andra halvan av matchen var Gif:s spelövertag nästan konstant och detta borde också ha gett långt mer i utdelning, jämfört med de två mål som Dan Mårtensson och Asa Pepia gjorde.

Annons

– Vi borde ha gjort både tre och fyra mål i andra halvlek. Laholm hade ju inget efter pausen och typiskt också att man får två slumpmål, säger lagledaren Lasse Vemmerstad.

Laholms ledningsmål till 0– 1 var en skänk av duktige hemmamålvakten Marcus Eskilsson som olyckligt boxade bollen in i eget mål. Det är dock Laholms Henrik Edfors som krediteras för målet.

Gästernas kvittering till 2– 2 kom efter närmast ett vådaskott av Max Mölder, där bollen dessutom touchade en hemmaspelare.

– Jag tycker David Wahlberg, på ena backplatsen samt Mattias Vig och Dan Mårtensson längre fram var bäst. Den vi allra mest väntar ska komma igång framåt är Johan Isgren – som var så duktig i fjor, avrundar Lasse Vemmerstad.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons