Annons

Gif arrangerar och segrar

Traditionella Tjejcupen arrangerades i Höllviken under helgen som gick och det var 17:e gången cupen arrangerades av Höllvikens Gif.
Sport • Publicerad 13 oktober 2009

HÖLLVIKEN. Som vanligt höll sig också hemmatjejerna väl framme i konkurrensen och den är stor numera. Inte mindre än 120 lag ställde upp och om nu kanske BK Näset matchar Gif på pojksidan, så är Höllvikens Gif helt outstanding på flicksidan. Sammanlagt ställde Gif upp med nio egna lag! Av dessa var fyra i final och tre av dessa vann sin åldersklass.

– Vi är jättenöjda med det stora intresset, även om vi hade några fler lag i fjor. Anledningen till att vi blev något färre lag i år berodde på att seriespelet tyvärr pågick på sina håll även denna helg., meddelar Thomas Svegborn i fotbollsutskottet.

Annons

Thomas informerar också om det breda geografiska intresset med danska lag som var med samt Rågsved så långt bort ifrån som utanför Stockholm. Och så meddelar han även årets nyhet:

– Ja, för första gången kunde vi erbjuda övernattning i Sandeplansskolan och det valde åtta lag.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons