Annons

George Doggart tillbaka som tränare

I går berättade Allehanda att Tom Tabua-Tamanivalu lämnar tränaruppdraget i Pingvin Rugby Club. Tränarkrisen blev kortvarig och klubben har inte behövt gå särskilt långt för att hitta ersättare.
Sport • Publicerad 16 januari 2003

George Doggart, Mark Stacey, Peter Ahlgren och James Mansell. Där har ni fyrklövern som ska föra SM-bucklan tillbaka till Trelleborg. George och Mark ska dela ansvaret. - Vi kommer ha två huvudtränare och två assisterande. Vi ska utnyttja de sidor som var en är bra på, säger George Doggart som själv gör comeback som huvudtränare. - Vi ska göra det här tillsammans och det är inga problem. Vi är eniga och tidigare samarbete mellan oss har fungerat utmärkt, säger George om Mark som varit andretränare i flera omgångar. George Doggart är vice ordförande i föreningen, men det är som tränare han har sina främsta meriter. - Jag har nio SM-guld som spelande huvudtränare och det finns nog ingen som är mer meriterad i Sverige, säger George Doggart som därmed vill sopa allt prat om kris under mattan. Anledningen till att ge Peter Ahlgren och James Mansell tränarstatus är att klubben vill utveckla tränare ur egna leden. - Vi vill inte ta tränare utifrån, vi vill få fram tränare som är lojala mot klubben, säger George Doggart.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons