Annons

Genrepet för TFF blåste bort

TFF:s genrep - inför nästa lördags premiär i superettan - blåste bort på Snarringe IP, när man under lördagseftermiddagen matchade division två-laget Högaborgs BK.
Sport • Publicerad 5 april 2003

I takt med att den första halvleken avlöpte ökade vindsstyrkan och till sist var man överens i de båda lägren: - Det finns ingen anledning att riskera något och detta ger ingenting, var Anders Grimbergs korta kommentar. Den halvleken som nu gällde var TFF:s till stora delar och med aldrig så lite tur hade åtminstone Jonas Nilsson gjort både 1-0 och 2-0. Som närmast kom Jonas nu en nick i ribban. Även Kristian Haynes och Andrei Tjunin hade klara chanser till mål men nu slutade halvleken och alltså därmed också matchen 0-0. Därmed måste också TFF vara redo för mötet med Falkenbergs FF på lördag.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons