Annons

Gammal är äldst!

Stjärnlaget med bland andra Mats Näslund, Tomas Sandström, Markus Thuresson, Petri Liimatianen, Bosse Svanberg, Patrik Sylvegård, ”Nippe” Bergström och Roger Nordström gjorde ett bejublat framträdande i går, när man besegrade Tif Vikings division tre-lag med 11–5 (2–1, 6–3, 3–1).
Sport • Publicerad 20 mars 2010
Gammal är äldst! Stjärngänget vann med 11–5 (2–1, 6–3, 3–1) över Tif Vikings division tre-lag. Roger Nordström var så trött efteråt att han skrattade åt det mesta. Bakom Roger är det förre Tif-spelare och tränaren ”Nippe” Bergström som skrattar med.
Gammal är äldst! Stjärngänget vann med 11–5 (2–1, 6–3, 3–1) över Tif Vikings division tre-lag. Roger Nordström var så trött efteråt att han skrattade åt det mesta. Bakom Roger är det förre Tif-spelare och tränaren ”Nippe” Bergström som skrattar med.Foto: 
Foto: 

TRELLEBORG. ”Jag har inte tränat ett dugg på flera år och nu är man helt slut”, säger en skrattande Roger Nordström – med bland annat ett OS-guld på meritlistan – direkt efter matchen. Bakom Roger konstaterar förre Tif-spelaren, Nippe Bergström så här: ”Jag har inte spelat på 21 år!” När det gäller bäste målskytten säger Markus Thuresson så här: ”Jag slutade räkna när jag kom upp i sex...”.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons